Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2010 00:30 - ПАРОДИЯ НА СЪВЪРШЕНАТА ВРЪЗКА
Автор: fenixfenix Категория: Лични дневници   
Прочетен: 807 Коментари: 0 Гласове:
1



            Ето това сигурно ще ти хареса народе! Ако не ти хареса и това, то трябва да решиш боли ли те, сърби ли те. Все пак ще е добре да си зададеш въпроса какво искаш в крайна сметка. 
            Представете си несъвършената връзка. Винаги се чувствате нещастен с партньора си, защото живеете с най-неподходящия мъж или жена. Позволявате си да променяте хората и да не ги обичате такива, каквито са. Не сте длъжни да ги приемате такива, каквито са. Те трябва да се променят така, че да започнат да отговарят на вашите изисквания. 
            Много е лесно да разберете, че не сте с подходящия партньор. Ако това е човека, с който нямате никакви общи цели, ако той не ви пасва в емоционално, физическо, финансово и духовно отношение, тогава БИНГО! Попаднали сте на точния човек и ви очаква един прекрасно нещастен живот.
            Неподходящият винаги ще се стреми да ви променя, никога няма да бъде искрен и няма да ви покаже истинската си същност. Защо трябва да бъдете обичан като куче, т.е. такива каквито сте?! Та вие не сте куче!
            Не бъдете глупави да дадете свободата на партньора си, а непрекъснато го следете и го манипулирайте! Така ще държите пълен контрол над всичко. Никога не се отказвайте от такава връзка, защото да тормозиш някой и себе си е израз на върховно удоволствие.!
            Не пропускайте да споделяте боклука си с вашия човек.Така освен със своя той ще се сдобие и с вашия и ще бъде още по-нещастен. Научете го да играе вашата игра и да ходи по свирката ви. При всяка възможност му поднасяйте боклука си. Така никой нищо няма да спечели и ще бъдете нещастни със сигурност. Дали просто не сте свикнали така да живеете?
              Не забравяйте, че секса за вас е задоволяване на животински страсти и никога не го превръщайте в общуване. 
Борбата за контрол е сигурен признак, че не давате свобода на другите и вие самия не я искате за себе си.
              А сега най-важния въпрос. МОЖЕШ ЛИ ДА ОБИЧАШ СЕБЕ СИ?

               Може би малко прекалих и моля да бъда извинена!




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fenixfenix
Категория: Лични дневници
Прочетен: 32278
Постинги: 15
Коментари: 22
Гласове: 52
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930